Увијек на Вашој страни

Умјетничка ствараоница ЖИГ ће Вам у свакој прилици радо изаћи у сусрет и понудити оно рјешење које је најповољније за Вас. Таквим приступом сви добијају – Ви најповољнију услугу, а ЖИГ сталне и задовољне кориснике.

Добродошли у Умјетничку ствараоницу „ЖИГ”

 

Услуге:

  • Графички дизајн, прелом и припрема штампе
  • Дигитална табачна штампа (проширени А3 формат)
  • Копирање и скенирање (црно-бијело и у боји) до формата А3
  • Дорада одштампаног материјала (обрезивање, пластификација, коричење...)

Издвојене понуде:

  • Стони рекламни календар
  • Персонализација свих типова календара
  • „Теби” – јединствена сликовница стихова
  • Наљепнице за дискове

• Календар

Стони рекламни календар је дизајниран у формату 205x100 mm, у ћириличој и латиничној верзији, са штампом у пуном колору на 300 g/m2 кунстдрук папиру. У већ постојећи дизајн се уносе подаци о Вашем предузећу, логотип и фотографија по избору (за предњу страну).

ТИРАЖ календара
преко 300
до 300
до 100
20-50
мање од 20
ЦИЈЕНА по комаду
30,00
35,00
40,00
50,00

 

• Персонализација календара

Персонализујте своје рекламне календаре штампом на самољепивом папиру (тзв. муфлону). Предност дигитално одштампаних наљепница у односу на сито или тампон доштампавање је нижа цијена код мањих тиража и могућност да одштампате све што замислите (чак и фофтографију), без ограничења у броју боја или избацивања сваког нијансирања која техника ситоштампе условљава.

Цијена штампе наљепница за календаре овиси о тиражу и величини самих наљепница. Срачунајте колико Ваших наљепница стаје на табак проширеног А3 формата и онда цијену пронађите у цјеновнику за табачну дигитални штампу.

Добронамјеран савјет: Ако се ради о великим тиражима са једнобојном штампом, исплативија је сито или тампон штампа. За мање тираже или штампу у боји, дигитална штампа на самољепивом папиру је најбољи избор.

 

• „Теби” – чудесна сликовница стихова о љубави

По свему необична књига. Јединствена. Непоновљива. Књига без корица и са 4 насловне стране садржи 4 раскошно лијепа листа акварел папира који се расклапају у 32 чудесне странице. Антологијска сликовница стихова о љубави, богато ликовно украшена. Пјесмарица за гледање и сликовница за читање. Прави ужитак за естетске сладокусце. Ова чудесна сликовница стихова је већ годинама изузетно тражена као веома јефтин, а изузетно лијеп и јединствен поклон драгим особама.

Издавач: Ауторско издање

Језик: Српски

Писмо: Ћирилица

Папир: Freelife Mérida cream 140 gr/m2

Формат: 12x16cm

Цијена: 200 динара (попуст за веће количине)

 

Књига је заиста необична, најбоље је да погледате снимак гдје се јасно види како изгледа:

 

 

• Наљепнице за дискове

Средите своју архиву нарезаних дискова лако, лијепо и повољно. У овој понуди добијате већ готове, дизајниране наљепнице, одштампане на самољепивом папиру (муфлону) који је „рицован” тј. опсјечен тако да Вама преостаје само да наљепницу одлијепите са подлоге и залијепите је на диск!

ТИРАЖ наљепница
преко 500
до 500
до 300
до 100
до 25
ЦИЈЕНА по комаду (у боји)
15,00
17,50
20,00
22,50
25,00
ЦИЈЕНА по комаду (црно-бијеле)
7,00
8,50
10,00
12,50
15,00